22 878 18 75
hurtownia@paleta-art.pl
Rafał Kamiński
+48 603 319 603
rafal.kaminski@paleta-art.pl


ZALOGUJ SIĘ

KLAUZULA INFORMACYJNA DOTYCZĄCA ZAWARTEJ UMOWY

 

Zgodnie z art. 13 ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej jako: „Rozporządzenie”) Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, informuje, iż:

 

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych staje się Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Geologiczna 16, 02-246 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000054674, posiadająca nadane numery NIP: 5261027153, REGON: 011127462.
  2. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbywa się wyłącznie w celu realizacji zawartej umowy, tj. na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO.
  3. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych obejmuje imię i nazwisko, firmę, adres, siedzibę, adres e-mail, nr NIP.
  4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych mogą być podmioty świadczące na rzecz Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie usługi informatyczne, firmy kurierskie i operatorzy pocztowi.
  5. Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie nie przekazuje Pani/Pana danych osobowych do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych.
  6. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres obowiązywania umowy, a następnie przez okres wymagany przepisami prawa lub niezbędny do realizacji prawie uzasadnionych interesów administratora danych osobowych.
  7. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu do przetwarzania danych osobowych, a także prawo do wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia. Ma Pani/Pan także prawo żądania informacji o swoich danych osobowych oraz podmiotach, którym zostały one udostępnione.
  8. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  9. Podanie danych osobowych przez Panią/Pana jest dobrowolne, jednak niezbędne do zawarcia przedmiotowej umowy.
KLAUZULA INFORMACYJNA DLA DZIAŁAŃ MARKETINGOWYCH

 

Zgodnie z art. 13 ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (dalej jako: „Rozporządzenie”) Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, informuje, iż:

 

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych staje się Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie, ul. Geologiczna 16, 02-246 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy w Warszawie, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000054674, posiadająca nadane numery NIP: 5261027153, REGON: 011127462.
  2. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych odbywa się wyłącznie w celu prowadzenia działań marketingowych, tj. na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a RODO.
  3. Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych obejmuje imię i nazwisko, firmę, adres e-mail, numer telefonu oraz adres firmowy, siedzibę,  stanowisko.
  4. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych mogą być podmioty świadczące na rzecz Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie usługi informatyczne, jak również operatorzy sieci komórkowych, firmy kurierskie i operatorzy pocztowi.
  5. Paleta Art Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Warszawie nie przekazuje Pani/Pana danych osobowych do państw trzecich ani organizacji międzynarodowych.
  6. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą do czasu odwołania zgody na przetwarzanie danych przez okres niezbędny do prowadzenia działań marketingowych a następnie przez okres wymagany przepisami prawa lub niezbędny do realizacji prawie uzasadnionych interesów administratora danych osobowych.
  7. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu do przetwarzania danych osobowych, a także prawo do wniesienia skargi do PUODO gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia. Ma Pani/Pan także prawo żądania informacji o swoich danych osobowych oraz podmiotach, którym zostały one udostępnione.
  8. W każdej chwili ma Pani/Pan prawo cofnąć zgodę na przetwarzanie danych osobowych, które są przetwarzane na podstawie wyrażonej zgody. Cofniecie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie wyrażonej zgody przed jej wycofaniem.
  9. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.
  10. Podanie danych osobowych przez Panią/Pana jest dobrowolne, jednak niezbędne do prowadzenia działań marketingowych.

Koszyk

Razem
Brutto
Do kasy

PALETA ART Sp. z o.o.

ul. Geologiczna 16, 02-246 Warszawa

tel. 22 878 18 75 fax 22 878 18 76

hurtownia@paleta-art.pl

Rafał Kamiński +48 603 319 603

rafal.kaminski@paleta-art.pl